Naar inhoud

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Artikel: Back To School

Back To School - Charly's
blog

Back To School

Ik hou me aan de regels en volg het meeste nieuws, maar ik wil niet meer over Corona schrijven.

 

Net als ik zijn de kinderen erg blij dat de scholen weer zijn begonnen. Nu heb ik ook weer even wat tijd met onze kleine Fien en tijd voor mezelf. Al hoewel clubje hier, sportwedstrijd daar, speel afspraken etc, soms voel ik me echt een taxichauffeur.

 

Wat mij helpt in deze chaos is een bord met de weekindeling, vroeger vond ik dit een beetje mutserig, maar ik kan echt niet meer zonder. Lady Lex (7 jaar) gaat 2 x in de week naar hockeytraining, dan nog 1 x in de week tennis en hetzelfde geldt voor Daan (5 jaar). Daarnaast komt oma ze elke week ophalen, soms allebei, soms 1 van de twee. Toch wel handig om te weten wie en wanneer. Natuurlijk komen daar nog speelafspraken overheen, kinderpartijtjes, uitjes met ons gezin etc. Daarnaast zet manlief Alex ook zijn agenda op het bord en kan ik dus zien wanneer we samen eten, wanneer ik kan sporten etc. Mijn agenda wordt pas bepaald als de agenda van de rest op het bord staat.

 

Daarnaast probeer ik me ook aan een ochtendroutine te houden. Zelf sta ik een half uur eerder op zodat ik in alle rust wakker wordt. Lekker rustig douchen, make-upje op het gezicht en een heerlijk kopje koffie. Daarna begint de hectiek van het gezin. Het beste is natuurlijk om savonds al wat voor te bereiden: lunchtrommeltje, kleding klaarleggen, schooltas klaarleggen, fruit al snijden etc. Maar ik moet wel toegeven dat ik hier ook niet altijd nog energie voor heb.

 

Must haves voor deze herfst:
- De desert red glitter maillot van Mar Mar Copenhagen, kan ideaal onder elk jurkje.
- De Iceberg trui van het nieuwe merk Bonmot Organic, naast dat ze goed zijn voor de planeet is dit ook echt mijn lievelings item.
- De snowboots ontwerpen door Ellen van Bear & Mees, ze staan goed onder elke jurk of broek. 

 

Ps ook nog een super tip: Ik heb een standaard boodschappenlijst die ik wekelijks op zondag laat bezorgen door Albert Heijn, zo hebben we ontbijt en lunch voor de hele week en ook 2 dagen avondeten. Echt heerlijk.

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Read more

Be prepared - here we come! - Charly's
blog

Be prepared - here we come!

Charly is moeder van Fien (1 jaar), Daan (5 jaar) en Lex (meisje 7 jaar) getrouwd met Alex, woonachtig in Amsterdam en werkzaam bij een PR bureau. De vakantie is geboekt, maar waar ik altijd wel ee...

Meer informatie
De voorbereidingen van koningsdag - Charly's

De voorbereidingen van koningsdag

Charly is moeder van Fien (1 jaar), Daan (5 jaar) en Lex (meisje 7 jaar) getrouwd met Alex, woonachtig in Amsterdam en werkzaam bij een PR bureau. Lees al haar leuke tips voor Koningsdag!

Meer informatie