09-september-2020

Ik hou me aan de regels en volg het meeste nieuws, maar ik wil niet meer over Corona schrijven.

 

Net als ik zijn de kinderen erg blij dat de scholen weer zijn begonnen. Nu heb ik ook weer even wat tijd met onze kleine Fien en tijd voor mezelf. Al hoewel clubje hier, sportwedstrijd daar, speel afspraken etc, soms voel ik me echt een taxichauffeur.

 

Wat mij helpt in deze chaos is een bord met de weekindeling, vroeger vond ik dit een beetje mutserig, maar ik kan echt niet meer zonder. Lady Lex (7 jaar) gaat 2 x in de week naar hockeytraining, dan nog 1 x in de week tennis en hetzelfde geldt voor Daan (5 jaar). Daarnaast komt oma ze elke week ophalen, soms allebei, soms 1 van de twee. Toch wel handig om te weten wie en wanneer. Natuurlijk komen daar nog speelafspraken overheen, kinderpartijtjes, uitjes met ons gezin etc. Daarnaast zet manlief Alex ook zijn agenda op het bord en kan ik dus zien wanneer we samen eten, wanneer ik kan sporten etc. Mijn agenda wordt pas bepaald als de agenda van de rest op het bord staat.

 

Daarnaast probeer ik me ook aan een ochtendroutine te houden. Zelf sta ik een half uur eerder op zodat ik in alle rust wakker wordt. Lekker rustig douchen, make-upje op het gezicht en een heerlijk kopje koffie. Daarna begint de hectiek van het gezin. Het beste is natuurlijk om savonds al wat voor te bereiden: lunchtrommeltje, kleding klaarleggen, schooltas klaarleggen, fruit al snijden etc. Maar ik moet wel toegeven dat ik hier ook niet altijd nog energie voor heb.

 

Must haves voor deze herfst:
- De desert red glitter maillotvan Mar Mar Copenhagen, kan ideaal onder elk jurkje.
- De Iceberg trui van het nieuwe merk Bonmot Organic, naast dat ze goed zijn voor de planeet is dit ook echt mijn lievelings item.
- De snowboots ontwerpen door Ellen van Bear & Mees, ze staan goed onder elke jurk of broek. 

 

Ps ook nog een super tip: Ik heb een standaard boodschappenlijst die ik wekelijks op zondag laat bezorgen door Albert Heijn, zo hebben we ontbijt en lunch voor de hele week en ook 2 dagen avondeten. Echt heerlijk.


Laat een reactie achter

Reacties zullen worden goedgekeurd voordat ze zichtbaar zullen zijn.

Maattabel

Hieronder zie je de gangbare kledingmaten voor kinderen per leeftijdscategorie in de maattabel.

Het kan uiteraard zo zijn dat een merk of kledingstuk net iets anders valt of dat jouw kindje iets groter of kleiner is dan gemiddeld. Wij zullen zo dit zo goed mogelijk bij het product vermelden.

Je kunt altijd contact met ons opnemen als je twijfelt over de maat, wij kunnen alles voor je opmeten en helpen je graag! 

KLEDING

50 -> Newborn
56 -> 0-3 mnd
62 -> 3-6 mnd
68 -> 6-9 mnd
74 -> 9-12 mnd
80 -> 12-18 mnd
86 -> 18-24 mnd
92 -> 24 mnd/2jaar
98 -> 2-3 jaar
104 -> 3-4 jaar
110 -> 4-5 jaar
116 -> 5-6 jaar
122 -> 6-7 jaar 
128 -> 7-8 jaar
134 -> 8-9 jaar 
140 -> 9-10 jaar


THERMOBOOTS ENFANT

Voor de thermoboots van Enfant hebben wij een speciale maattabel ontworpen omdat de laarzen erg klein vallen. Je moet dus veel groter bestellen dan je gewend bent. Zie hieronder het stappenplan:

STAP 1:  Meet het voetje op. Doe dit terwijl het voetje plat op de grond staat en meet tot het uiterste puntje van de grote teen.

STAP 2:  Kijk in de tabel welke maat er bij het aantal cm hoort en bestel  exact  deze maat.

Het is logisch dat je een wat grotere maat besteld dan je normaal gewend bent om te kopen. Dit komt omdat de boots klein vallen i.v.m. de wol voering. Bestel wel precies de maat die je afleest op de tabel, hier is reeds rekening gehouden met groeiruimte.

Vanaf maat 36 adviseren wij om circa een halve maat groter te nemen dan je normaal hebt. Goed om te weten dat we hier geen rekening mee houden met groeiruimte. Gezien de voet van volwassene logischerwijs niet meer groeit.

MAAT

CM

19

11,7

20

11,9

21

12,1

22

12,6

23

13,3

24

13,9

25

14,4

26

14,9

27

15,5

28

16,1

29

16,8

30

17,4

31

18,1

32

18,7

33

19,3

34

20,3

35

21,2