Over ons

Kim van den Haver

Wie zijn wij?
Charly’s is een online boetiek met unieke merken kinderkleding, accessoires en lifestyle producten voor kids van 0 t/m 10 jaar. We verkopen merken met een unieke look, mooie stoffen en goede kwaliteit.

Je kunt bij ons slagen voor een look die helemaal af is. We doen ons uiterste best om de mooiste artikelen van de mooiste merken voor je te selecteren en je daarnaast een prettig gevoel te geven tijdens het winkelen bij Charly’s. 
Wij vinden persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid en efficiëntie heel belangrijk. Ook doen we er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren en we houden de verzendkosten zo laag mogelijk. We zijn trots op ons mooie merkenpakket met onder andere bekende merken als Oilily, Mar Mar Copenhagen, Small Rags, EN*FANT, Iglo+Indi en Sproet & Sprout.

Ons doel?
Charly’s wil het moeders (en natuurlijk vaders, opa’s en oma’s) eenvoudig en overzichtelijk en vooral leuk maken om bij ons te winkelen. Dat wil zeggen dat je niet hoeft te zoeken naar een leuke combinatie, dat doen wij namelijk voor je! 

Voor inspiratie kun je ons volgen op Facebook en/of Instagram, daar laten we je de leukste combinaties zien. Ook via ons lookbook op de website en natuurlijk via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van al het nieuws en alle acties!

Heb je zelf goede ideeën, vragen en/of suggesties? Laat het ons weten! Wij horen ze graag.

Liefs,
Kim van Haver 
Eigenaresse Charly's

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Maattabel

Hieronder zie je de gangbare kledingmaten voor kinderen per leeftijdscategorie in de maattabel.

Het kan uiteraard zo zijn dat een merk of kledingstuk net iets anders valt of dat jouw kindje iets groter of kleiner is dan gemiddeld. Wij zullen zo dit zo goed mogelijk bij het product vermelden.

Je kunt er rekening mee houden dat je een legging liever iets kleiner dan groter koopt, omdat een legging die te ruim zit niet mooi staat. Deense jurkjes en rokken vallen meestal langer dan de Nederlandse modellen. 

Hieronder vind je wat specifieke informatie over bepaalde merken die wij verkopen.

- Het merk Sproet & Sprout valt op maat tot iets klein. 
- Het merk Mar Mar Copenhagen valt goed op maat.
- Het merk Small Rags valt over het algemeen ruim, met name de lijn voor de mini's (van 0-4 jaar). Bij jurkjes en rokjes raden we aan om een maat kleiner te nemen. Tops en vestjes vallen wel goed op maat. 
- Ook het Deense merk ENFANT valt ruim. Vaak staat een maat kleiner net iets mooier. De thermoboots van ENFANT vallen klein, we raden aan één maat groter te nemen dan de normale schoenmaat. 
- Het merk Oilily valt over het algemeen goed op maat. Klanten vinden het merk eerder klein vallen dan groot.
- Iglo+Indi valt op maat tot iets klein. We raden je aan om bij twijfel een maat groter te nemen.

Je kunt altijd contact met ons opnemen als je twijfelt over de maat, wij kunnen alles voor je opmeten en helpen je graag! 

Maattabel