08-mei-2020

Charly is Moeder van Fien (1 jaar), Daan (5 jaar) en Lex (meisje 7 jaar) woonachtig in Amsterdam en werkzaam bij een PR bureau.  Ze gaat voor de webshop Charlys blogs schrijven en op die manier worden we meegenomen in het leven van een drukke moeder en de dagelijkse stuggles die daarbij horen.

Haar man heet Alex en werkt bij een groot advocatenkantoor, daarnaast hebben ze een groot sociaal leven, maar wil ze ook veel tijd met haar kinderen doorbrengen. Ze bedenkt de gekste dingen om de kids bezig te houden, maar zorgt er gelukkig tegelijkertijd wel voor dat ze quality time kan hebben met manlief en haar vriendinnen, die ze voor een groot deel al kent vanaf haar middelbare school. Ook vind ze familie erg belangrijk en houdt ervan om in control te zijn, dat betekent dat ze vaak het initiatief neemt om iedereen bij elkaar te halen. Ze lijkt misschien perfect maar vind het ook onmogelijk om op elk terrein uit te blinken, want op werk wil ze ook niet de kantjes ervan af lopen, ze wil gezond blijven eten, blijven bewegen en niet elke avond na 12 uur gaan slapen. Nou ja je kent het wel! Gelukkig zit haar kapper om de hoek, daar kan ze lekker haar ei kwijt, even tot haar zelf komen en wisselt ze bijna wekelijks van haarstijl. Al met al genoeg om ons over mee te nemen in deze blogs.  


Laat een reactie achter

Reacties zullen worden goedgekeurd voordat ze zichtbaar zullen zijn.

Maattabel

Hieronder zie je de gangbare kledingmaten voor kinderen per leeftijdscategorie in de maattabel.

Het kan uiteraard zo zijn dat een merk of kledingstuk net iets anders valt of dat jouw kindje iets groter of kleiner is dan gemiddeld. Wij zullen zo dit zo goed mogelijk bij het product vermelden.

Je kunt er rekening mee houden dat je een legging liever iets kleiner dan groter koopt, omdat een legging die te ruim zit niet mooi staat. Deense jurkjes en rokken vallen meestal langer dan de Nederlandse modellen. 

Hieronder vind je wat specifieke informatie over bepaalde merken die wij verkopen.

- Het merk Sproet & Sprout valt op maat tot iets klein. 
- Het merk Mar Mar Copenhagen valt goed op maat.
- Het merk Small Rags valt over het algemeen ruim, met name de lijn voor de mini's (van 0-4 jaar). Bij jurkjes en rokjes raden we aan om een maat kleiner te nemen. Tops en vestjes vallen wel goed op maat. 
- Ook het Deense merk ENFANT valt ruim. Vaak staat een maat kleiner net iets mooier. De thermoboots van ENFANT vallen klein, we raden aan één maat groter te nemen dan de normale schoenmaat. 
- Het merk CarlijnQ valt ruim. Bij de dubbele maten valt het als de grootste maat en soms nog iets ruimer.
- Mingo valt over het algemeen op maat. De leggings uit de winterlijn 2019 vallen ruim; als de grootste maat. De tops van Mingo vallen vaak oversized, maar dit staat erbij vermeld.

Je kunt altijd contact met ons opnemen als je twijfelt over de maat, wij kunnen alles voor je opmeten en helpen je graag! 

50 -> Newborn
56 -> 0-3 mnd
62 -> 3-6 mnd
68 -> 6-9 mnd
74 -> 9-12 mnd
80 -> 12-18 mnd
86 -> 18-24 mnd
92 -> 24 mnd/2jaar
98 -> 2-3 jaar
104 -> 3-4 jaar
110 -> 4-5 jaar
116 -> 5-6 jaar
122 -> 6-7 jaar 
128 -> 7-8 jaar
134 -> 8-9 jaar 
140 -> 9-10 jaar